Signal Radar

Post Reply
be77
Posts: 2
Joined: 25 Jun 2013 12:27

Signal Radar

Post by be77 »

De Signal radar toont het verloop van trades die actief zijn. Hoe kan ik na het sluiten van de trade zien hoeveel winst/verlies er is gemaakt? Bij instap, stop en target zie ik dan namelijk 'n/a' in plaats van koersen.
User avatar
WHS Support
Posts: 2430
Joined: 14 Feb 2013 10:27

Re: Signal Radar

Post by WHS Support »

Beste b77

Bedankt voor uw vraag en uw interesse in de nieuwe SignalRadar.

Het resultaat van een afgesloten trade is niet zichtbaar* in SignalRadar. SignalRadar is niet om een bepaalde strategie of een bepaalde trade naar voor te schuiven. SignalRadar geeft een overzicht van veel strategieën die aan het traden zijn. Dit veelvoud aan posities laat te trader toe te zoeken naar:
1) consensus (b.v. instrumenten waarop meerdere strategieën op hetzelfde moment posities in dezelfde richting hebben).
2) sterken en zwakken (b.v. als er long posities zijn op EUR/GBP, EUR/JPY, EUR/CHF, EUR/PLN ... dan is het duidelijk dat de EUR sterk en dat de trader posities in deze richting neemt).
3) verlies/winst ontwikkeling van posities (b.v. een strategie verwacht dat een trade volgens 'het boekje' rechtlijnig stijgt van de opening naar het koersdoel. Natuurlijk doen alle trades dit niet, maar de trader zoekt naar trades die dit doen, onafhankelijk van wat de strategie is).

Niet exact wat u vraagt, maar toch meldenswaardig:
In de tabel WL 0800 kan u het dagrendement van de strategie per instrument zien.
In de tabel MAD Rebound kan u het maandrendement van de strategie per instrument zien.

*Als u graag het resultaat van een bepaalde trade ziet dan kan dit natuurlijk wel, maar buiten de SignalRadar. U kan dan in een grafiek van het instrument in kwestie, de strategie laden. Dan kan u het resultaat zien en zelfs de strategie zelf over jaren back-testen.

Vriendelijke groeten,

WH SelfInvest
Post Reply

Return to “Andere onderwerpen”